Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Vianočný príhovor

Dátum: 23.12.2021
Autor: Obec Rakovo
Počet videní: 558
Vianočný príhovor

0-0-0-0-0

Milí spoluobčania,

vianocne_zvony

 

Vianoce sú časom radosti a veselosti nielen pre deti, ktoré ich milujú, ale aj pre nás dospelých. Vône vianočného stola a vianočného stromčeka sú pre nás nezabudnuteľné, asi aj preto sa na tieto sviatky tak veľmi tešíme. Je to čas, kedy sa snažíme aspoň na malú chvíľu zastaviť a zaspomínať si na krásne chvíle prežité v tomto roku.

Mnohí z nás si isto spomenú aj na svojich blízkych, ktorí žijú ďaleko, či na tých, ktorí už bohužiaľ nie sú medzi nami, ale stále žijú v našich srdciach a spomienkach.

Spoločne prežité chvíle radosti, šťastia a pohody v kruhu rodiny sú tým najkrajším darčekom, ktorý si môžeme dať. Tešme  sa  z maličkostí a z každého úprimného úsmevu. Prežime túto vzácnu vianočnú atmosféru so šťastím, láskou a pokojom.

Dovoľte mi, aby som Vám touto cestou poprial príjemné prežitie vianočných sviatkov a silvestrovská noc, nech má takú moc, že vykúzli Vám, hoc, šťastie a lásku na celučičký rok.

 

Patrik Antal

starosta obce Rakovo

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.